Uutiset

Junnu Kotkanpoika –stipendit haussa

Kotkan Energia Oy haluaa omalta osaltaan tukea lasten ja nuorten kulttuuri- ja liikuntaharrastustoimintaa Kotkassa ja kannustaa nuoria pysyvästi terveiden elämäntapojen pariin. 

Odotamme stipendihakemuksia mm. urheiluseuroilta ja kulttuurijärjestöiltä. Lähetä stipendihakemus 20.4.2019 mennessä sähköpostitse: eija.ruotsalainen(at)kotkanenergia.fi

 

Vuoden 2018 tilinpäätös

Kotkan Energia ylsi historiansa parhaaseen tulokseen

Kotkan Energia – konsernin vuosi 2018 onnistui erinomaisesti sekä toiminnallisesti että taloudellisesti. Konsernin liikevaihto oli noin 54,3 milj. euroa ja tilikauden tulos noin 4,7 milj. euroa. Konsernin tilikauden tulos parantui edellisvuodesta lähes 0,6 milj. euroa. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi 100 %:sti omistetut tytäryhtiöt Karhu Voima Verkko Oy ja Karhu Voima Palvelu Oy. Vahvaa tulosta tullaan käyttämään suunnitelman mukaisesti konsernin kokonaisvelan pienentämiseen tavoitetasolle.

Kotkan Energia tarjoaa Kaukon päivän avantouinnin

Lämpimästi TERVETULOA Kaukon päivänä su 3.3.2019 klo 12-20 avanto-/kylmävesiuinnille ja saunomaan Kotkan Sapokkaan Meriniementie 1, 48100 Kotka. Café Laiturissa on uimareille tarjolla kuumaa mehua.

Kotkan Energia & Karhu Voima –ilmaisottelu lauantaina 9.2.2019

Kotkan Energia Oy ja Karhu Voima Oy tarjoavat kaikille Suomi-sarjalätkästä kiinnostuneille ilmaisen sisäänpääsyn lauantaina 9.2.2019 klo 17.00 Kotkan Jäähallilla (KSOY Areenalla), Tapiontie 4, 48600 Kotka, miteltävään Titaanit – Laser HT otteluun.

TARJOAMME OTTELUN ALUKSI KAHVIN/MEHUN 300 ENSIMMÄISELLE!

Joululahjoitus Kotkan Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjoihin- ja kortteihin tarkoitetut varat Marko Pullin järjestämään Kotkan Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Keräyksen tuotto ohjataan lyhentämättömänä kotkalaisille vähävaraisille lapsiperheille lahjakorttien muodossa.

 

 

 

Avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen numeroista innostunutta ja kehittämishaluista

CONTROLLERIA

Päätehtäviäsi ovat konsernin ja siihen kuuluvien yhtiöiden raportointi, budjetointi ja ennustaminen sekä niiden kehittäminen. Osana controllerin työtä teet myös erilaisia analyyseja ja laskelmia sekä tuet muun taloushallinnon toimintaa. Osallistut aktiivisesti konsernin kehitys- ja investointiprojekteihin. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen ja muun taloustiimin kanssa.

Kaukolämmön hinta nousee 1.1.2019

Kotkan Energian kaukolämmön energiamaksu nousee vuoden 2019 alusta 1,7 %.

Energiamaksun korotus perustuu polttoaineiden hintojen nousuun ja polttoaineiden valmisteverojen korotukseen. Energiamaksun korotuksesta huolimatta kaukolämpö tarjoaa luotettavan ja kustannuksiltaan vakaan lämmitysvaihtoehdon. Edellisen kerran energiamaksua laskettiin 2 % vuonna 2016.

Kaukolämmön uusi energiamaksu on 62,16 €/MWh (sis. alv 24 %). Arvonlisäveroton hinta on 50,13 €/MWh. Perusmaksut säilyvät ennallaan.

Toimitalon poikkeuksellinen aukioloaika 23.11.2018

Toimistomme (Liitulahdentie 1) pääovi, puhelinvaihde ja asiakaspalvelu ovat poikkeuksellisesti avoinna:

perjantaina 23.11.2018 klo 9-12 konsernin kokouspäivän vuoksi.