Sponsorointi

Sponsoroinnilla tukea paikalliseen urheilu- ja harrastustoimintaan

Tukitoimintamme painopisteenä ovat lapset ja nuoret. Olemme olleet mukana koululaisten energiansäästöviikossa vuodesta 1997 alkaen. Energiansäästöviikkoon osallistuu vuosittain valtakunnallisesti noin 25 000 toisella luokalla olevaa oppilasta. Toimitamme ”Hei kaikki toimii” -materiaalit mukaan ilmoittautuneille kotkalaisille kouluille.

Kotkan Energia on aktiivisesti mukana tukemassa paikallisia seuroja, yhdistyksiä ja yksilöitä stipendein. Junnu Kotkanpoika -stipendeillä tuetaan kotkalaisten lasten ja nuorten kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia. Stipendien hakuaika on kunkin vuoden maaliskuussa ja stipendit jaetaan huhtikuussa.

Junnu Kotkanpoika -Stipendit 2016 myönnettiin seuraaville ryhmille:

  • Kotkan Kiri/Voimistelujoukkue Mirasos 
  • KTP -04 poikien koripallojoukkue
  • Partiolippukunta Merihaukat ry 
  • Kotkan Nuorisoteatteri ry
  • Peli-Karhut -02 valkoinen jalkapallojoukkue 

Kotkan Energia tukee myös runsaasti paikallista edustusurheilua. Sponsoroinnin tavoitteena on pitkäkestoinen ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö. Edustusurheilua tukemalla halutaan edistää Kotkan kaupungin virkeyttä, elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta asuinpaikkana. Kotkan Energia jatkoi yhteistyötä FC KooTeePee/Kotkan Futis Oy:n, KTP Basketin ja Peli-Karhujen naisten edustusjoukkueen kanssa. Kotkan Energian kummipelaajana kaudella 2016–2017 on Peli-Karhujen Naisten SM-koripallojoukkueesta Saara Wahlgren.

Hakulomake

CAPTCHA
Tämän kysymyksen avulla pyrimme välttämään roskapostitusta.
4 + 6 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.