Reilu kaukolämpö

Tarjoamme asiakkaillemme kaukolämpöä kilpailukykyiseen hintaan. Kotkan kaukolämmöstä valtaosa perustuu kotimaisiin bio- ja kierrätyspolttoaineisiin sekä turpeeseen. Loppuosa tuotetaan maakaasulla. Tavoitteemme on pitää kaukolämmön hinta alle valtakunnallisen keskitason.

Valitse Sinäkin nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja edullinen kaukolämpö kiinteistösi lämmitysratkaisuksi. Saat halutessasi kauttamme kaikki kaukolämpöön ja -laitteisiin liittyvät lisäpalvelut.

Saimme Reilu kaukolämpö -laatumerkin vuonna 2006 tunnustuksena laadukkaasta kaukolämpötoiminnasta.

Kotkan Energia on valittu Vuoden 2014 Reilu kaukolämpö -yritykseksi. Tunnustuksen perusteena oli asiakkaiden mielipiteiden aktiivinen kuunteleminen kaukolämpöpalveluissa. Palkintoraati kiitteli Kotkan Energiaa erityisesti ympärivuorokautisesta kaukolämmön päivystysjärjestelmästä ja siihen liittyvästä palvelutoiminnasta. Vuoden Reilu kaukolämpö yritys -kilpailu järjestetään joka toinen vuosi. Raadissa ovat mukana Suomen Kiinteistöliitto ry, Suomen Isännöintiliitto ry, Senaatti-kiinteistöt, Kuluttajaliitto sekä Energiateollisuus ry.

<< Tutustu kaukolämpöön 

<< Tutustu myös Käytä kaukolämpöä oikein -esitteeseen.