Messuilla rento fiilis – kaukolämpötarjous kiinnosti

Totti Puro kokeili Kotkan Energian ja Karhu Voiman messupisteessä omia voimiaan pamauttamalla nyrkkeilypallolla kovat lukemat. Asiakasneuvoja Marjo Lassila seurasi vieressä.
Kotkan Energia ja sen osakkuusyhtiö Karhu Voima olivat näkyvästi esillä Remontoi ja rakenna -messuilla Kotkassa lauantaina ja sunnuntaina. Keväiseen viikonvaihteeseen osui paljon muitakin tapahtumia, mutta väkeä jäähallissa pidetyillä messuilla riitti ilahduttavan paljon.
 
Messujen järjestäjän Expomedian Kari Pulkkinen ei tarkkaa kävijämäärää halunnut kertoa, mutta odotetun onnistuneesti tapahtuma hänen mielestään sujui. Siitä kertoo sekin, että messut on jo päätetty järjestää vuoden kuluttua uudestaan.
 
Energia-asioissa vieraita palvelivat asiakasneuvojat Kirsi Mäntynen ja Marjo Lassila Karhu Voimasta sekä energia-asiantuntija Aki Tuomisalo Kotkan Energiasta. He pääsivät vastaamaan mitä erilaisimpiin kysymyksiin aina uuden toimitusjohtajan hakuprosessista lähtien.
 
Politiikkaan emme puutu. Muut saavat hoitaa sen puolen, Aki Tuomisalo naurahti.
Ja tietysti messuväkeä kiinnosti kovasti kaukolämmön 50-vuotisjuhlavuoden tarjous. Kotkan Energia tarjoaa kaukolämpöliittymän 50 prosentin alennuksella kaikille putken varrella asuville.
 
Uusia liittyjiä saimmekin mukavasti. Varsinkin sellaisille, jotka ovat pitkään miettineet liittymistä, ajankohta oli nyt otollinen, Tuomisalo sanoi. Omakotiasujalle alennus tietää 1000-1300 euron ja suurelle kerrostalolle jopa 5 000 euron säästöä.
Kirsi Mäntynen piti myös messuja erittäin onnistuneina, kun ne pitkästä aikaa oli Kotkaan taas saatu.
 
Yllättävän rento ja kiva fiilis oli koko tapahtuman ajan, kertoi Kirsi Mäntynen.
Erityisesti messukävijöitä ilahdutti se, että niin Kotkan Energia kuin Karhu Voimakin olivat jalkautuneet kansan pariin. Mäntysen tuntuma on, että monille juuri yhtiöiden paikallisuus on erittäin tärkeä asia. Sähkön hinnoittelu kiinnosti monia messuvieraita, mutta joillekin hinta on vasta toissijainen asia ja tulee tärkeysjärjestyksessä vasta paikallisuuden jälkeen.
 
Kuva: Totti Puro kokeili Kotkan Energian ja Karhu Voiman messupisteessä omia voimiaan pamauttamalla nyrkkeilypallolla kovat lukemat. Asiakasneuvoja Marjo Lassila seurasi vieressä.
 
Teksti ja kuvat: Eija Anttila