Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Ympäristöinsinööriä/-asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluvat yhtiön laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät. Vastaat ympäristölupiin ja päästölupiin liittyvästä tarkkailusta ja raportoinnista sekä osallistut uusien lupien hakuprosesseihin sekä lupien päivitykseen. Hakijan osaamisesta ja mielenkiinnosta riippuen työtehtävien sisältöä voidaan täydentää viestintään liittyvillä tehtävillä.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.8.2017 saakka. Tehtävän jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Arvostamme AMK- tai korkeakoulututkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä vaaditaan hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää myös MSOffice –tuotteiden hyvää hallintaa laskenta- ja raportointitehtävissä. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta avointa ja innostunutta suhtautumista työn tekoon sekä hyviä yhteistyö- ja ryhmätyötaitoja.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sekä kilpailukykyiset edut kehittyvässä yrityksessämme sekä mahdollisuuden energia-alan koulutuksiin.

Jätä hakemuksesi 28.8.2016 mennessä osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatu- ja ympäristöpäällikkö Hanna Mäkelä puh. 044 7099 442 seuraavina ajankohtina: ti 16.8 klo 13-15 ja to 18.8 klo 13-15 tai hanna.makela(at)kotkanenergia.fi