Avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen numeroista innostunutta ja kehittämishaluista

CONTROLLERIA

Päätehtäviäsi ovat konsernin ja siihen kuuluvien yhtiöiden raportointi, budjetointi ja ennustaminen sekä niiden kehittäminen. Osana controllerin työtä teet myös erilaisia analyyseja ja laskelmia sekä tuet muun taloushallinnon toimintaa. Osallistut aktiivisesti konsernin kehitys- ja investointiprojekteihin. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen ja muun taloustiimin kanssa.

Olet kiinnostunut numeroista, ja haluat ymmärtää niiden takana olevat liiketoimintakokonaisuudet. Työskentelytapasi on itseohjautuva, analyyttinen ja tuloshakuinen. Olet sosiaalinen tiimipelaaja ja omaat positiivisen ja asiakaslähtöisen ajattelutavan. Viestit ymmärrettävästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Olisitko se sinä? Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden, uudenaikaiset työkalut, konsernin monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi.

Täytä hakemus ja cv osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi viimeistään 6.1.2019. Työtehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Anne Kujala, p. 044 7099 340.