Kotkan Energia Oy

Kotkan Energia on Kotkan kaupungin kokonaan omistama energiakonserni. Liiketoimintamme jakautuu energian tuotantoon, kaukolämpöpalveluihin ja sähköverkkoihin. Kotkan Energia –konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi myös tytäryhtiöt Karhu Voima Verkko Oy ja Karhu Voima Palvelu Oy. Päätuotteitamme ovat kaukolämpö, teollisuushöyry, -sähkö ja jätteenhyötykäyttöpalvelu.

Karhu Voima Oy

Karhu Voima Oy on Kotkan Energian ja Haminan Energian omistama uuden ajan palveluyhtiö, joka tuo energiaa arkeesi. Karhu Voiman asiakaslähtöiset tuotteet ja palvelut keskittyvät parantamaan ymmärrystä siitä, miten ja mihin energiaa kulutetaan sekä samalla säästämään - kuluttamaan vähemmän.
www.karhuvoima.fi

31.08.2017

KTM Pekka Passi aloitti Kotkan Energia Oy:n uutena toimitusjohtajana 1.9.2017. Hän oli toiminut Kotkan Energian kehitysjohtajana maaliskuun alusta alkaen ja tätä ennen vuoden verran yhtiön osa-aikaisena, ulkoistettuna kehitysjohtajana konsultin roolissa. Ennen Kotkan Energiaa hän työskenteli Valor Partners -konsulttiyrityksen energiatoimialasta vastaavana partnerina. 

18.08.2017
Haemme vakituiseen työsuhteeseen YMPÄRISTÖ- JA...
07.08.2017
Kotkan Energia Oy ja Kotkan kaupungin...